+31 (0)6- 40250339
l.achterbosch@quicknet.nl

Tarieven en Tips

Tarieven

Een hond trimmen is een arbeidsintensieve aangelegenheid. De tarieven zijn afhankelijk van de soort vacht, gedrag van de hond en de staat van de vacht. Daarom is het lastig om te werken met vaste prijzen. Uitgangspunt is een volledige trimbehandeling d.w.z. inclusief: wassen, föhnen en de verzorging van oren en nagels. Parasieten worden verwijderd.

De prijsbepaling is sterk afhankelijk van de conditie van de vacht. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een kleine hond met een slechte vachtconditie meer werk vergt dan een grote hond met een goede vachtconditie. Het ontklitten bijvoorbeeld kost veel tijd.
Probeer de hond tussen de trimbeurten zelf bij te houden. Dit maakt de trimbeurt voor de hond en mij een stuk prettiger. Bovendien is de behandeling goedkoper.
Ook het gedrag van de hond is een bepalende factor. Laat de hond zich makkelijk behandelen of is er voortdurend tegenwerking.

Er kan alleen contant betaald worden.
Bij annulering graag minimaal 24 uur van te voren afbellen.

U kunt altijd telefonisch contact opnemen voor een prijsindicatie.

Tips

Uw hond zal ondanks alle goede zorgen een trimbeurt bijna altijd “niet leuk” vinden. Tenslotte is het een hond en honden rennen nu eenmaal liever op het strand of in het bos.
Om het bezoek aan de trimsalon zo plezierig mogelijk te laten verlopen voor uw hond, de trimster en uzelf, staat hieronder een aantal tips die het bezoek van uw hond aan de trimsalon aangenamer maken.

Vertel mij in elk geval als de hond iets mankeert, waarschuw voor agressieve honden en breng de hond vrij van vlooien.
Als u de hond brengt dan spreken we af wanneer u de hond weer kunt halen. Als u gebeld wordt dat uw hond klaar is, kom hem dan zo snel mogelijk halen Kom niet voor die afgesproken tijd. Uw hond kan erg onrustig worden als hij zijn baasje hoort of ruikt. Dit maakt het verder behandelen erg moeilijk.

Tips voor een prettiger verblijf van uw hond bij mijn trimsalon.
• Laat uw hond goed uit voor de behandeling.
• Uw hond niet wassen voor de behandeling.
• Breng uw hond altijd aan de lijn.
• Breng uw hond nooit met een volle maag.
• Graag uw hond zo droog mogelijk brengen.
• Wij willen graag van te voren weten indien uw hond
een medische afwijking heeft en/of een besmettelijke
aandoening (kennelhoest, ringwormen e.d.) en/of loops is.